(096) 213 02 66
sharatoys@gmail.com
КОШИК
Час щось купити

Іграшковий набір кухні з посудом

Артикул: 26269

Іграшковий набір кухні з посудом
Товар закінчився
Ціна:
314.00 грн.



  • Опис

    Сучасний іграшковий набір кухні з посудом - це справжня знахідка для маленьких принцес та їхніх батьків! Подібна забава внесе яскраві фарби в дитяче дозвілля, дозволивши мамі з татом трохи відпочити від улюбленої капризулі. Даний набір лялькових міні-меблів покликаний не просто захопити дитину, але і відкрити перед нею нові горизонти пізнання і перспективи.

    Конструктивні особливості і функціональні можливості набору

    Достаток дитячих іграшок і варіантів їх виконання вражає навіть дітлахів з дуже розвиненою фантазією, а батьків – тим паче. Якщо ще 10 - 20 років тому про такі забави навіть не знали, то сьогодні для ляльок барбі виробники придумали цілий світ! Облаштувати побут для барбі без міні-кухні неможливо, тому саме цей набір чудово доповнить колекцію іграшок вашої малятки. У комплектацію входять корисні і дуже специфічні деталі:

    • компактні кухонні меблі - 2 дводверні шафки з суцільними дверцятами і один міні-сервант з прозорою імітацією скляних вітражів;

    • повноцінна плита з духовкою і декількома листами;

    • широкий рукомийник, де можна також помити овочі / фрукти або просто продезинфікувати руки;

    • базове кухонне начиння і муляжі окремих страв, продуктів.

    Всі представлені в наборі деталі виготовлені з екологічно безпечного і ударостійкого пластику, пофарбовані гіпоалергенними фарбами і мають ідеально гладку поверхню (без шорсткостей і задирок). Міні-кухня для ляльок типу барбі виконана в стильному колірному поєднанні білого і червоного, що часто зустрічаєються на реальних кухнях.

    Особливо цікаві різні спецефекти - звукові і світлові. Саме вони роблять гру максимально цікавою і правдоподібною, адже в процесі приготування кулінарних шедеврів для улюбленої ляльки і її гостей ваша крихітка буде чути шум духовки з підсвічуються конфорками і відчувати себе справжньою господинею! У наборі багато рухливих деталей (дверцята, краник і висувна ніша в плиті), але всі вони надійно скріплені між собою.

    Практична і психологічна користь

    «Набір кухні з посудом» заявлений виробником як іграшка виключно для дівчаток від 3 років. Дійсно, хлопчаки в цьому віці захоплені зовсім іншими заняттями. Зате юні принцеси за допомогою такої забави швидше вчаться управлятися з домашніми справами і готуються допомагати мамі на кухні. Наявність в комплектації муляжів - приємний бонус. З їх допомогою дитина зможе вивчати назви продуктів і навіть з'ясувати, що з чим можна або не можна їсти. Реалістичний тортик, яскравий кавун, морква - крихітні інгредієнти для майбутніх страв.

    Основна перевага подібної іграшки полягає в розвитку дрібної моторики, просторового і логічного мислення. Створюючи затишок для коханої барбі, дитина розвиває в собі основні якості, якими повинна володіти кожна дівчинка - турбота про ближніх, вміння приймати рішення самостійно і робити щось для інших.

    Комплект дитячих кухонних меблів може стати ефективним інструментом соціалізації і допомогти дитині підготуватися до походу в дитячий сад або школу. Проте відома приказка про одну господиню на одній кухні тут теж вельми до речі - дівчатка дуже неохоче діляться примочками для своїх барбі. Щоб уникнути казусів, психологи рекомендують в ранньому віці купувати дітлахам власні іграшки і не розраховувати, що однолітки поділяться кухонним або іншим ляльковим начинням.

    Інтернет-магазин Shara Toys пропонує якісний і функціональний дитячий ігровий набір з доставкою по всій території України. Подаруйте коханій дитині модну і сучасну іграшку, від якої будуть в захваті всі подружки вашої юної принцеси!

    Щоб краще ознайомитися з набором кухні з посудом, рекомендуємо до перегляду відеозапис, розташовану внизу сторінки. Вона наочно демонструє основні можливості представленої іграшки та габаритні розміри в співвідношенні з руками дорослого.

    Специфікація:

    Матеріал:

    Пластик

    Вікова група:

    Від 3 років

    Стать:

    Для дівчаток

    Звукові ефекти:

    Є

    Cвітлові ефекти:

    Є

    Тип :

    Іграшкові меблі

    Пакування:

    Демонстраційна відкрита коробка з блістером

    Рухомі деталі:

    Є

    Країна виробник:

    Китай

    Артикул виробника:

    213987

    Виробник залишає за собою право змінювати кольори елементів моделі.


    Розмір упаковки:

    Довжина:

    27 см.

    Ширина:

    10 см.

    Висота:

    35 см.

    Відео огляд: Іграшковий набір кухні з посудом

    З цим товаром дивляться:

    127 грн.
    Артикул: 16539

  • Відгуки (0)
    Ще нема рецензій на цей товар.

    Написати відгук:


  • Нещодавно переглянуті товари

СТАТТІ

Що подарувати маленькому любителю великого транспорту.

Всім відомо, що хлопчикам подобаються машинки. До улюблених іграшок вони ставляться дуже тремтливо, але навіть в найбільшому іграшковому автопарку завжди чогось не вистачає.

Як вибрати ігрові підвіски на ліжечко для самих маленьких.

Кожен батько намагається дати своєму малюкові все найкраще, починаючи з перших днів життя.

Как выбрать велосипед?

Катание на велосипеде – это не только веселый, но и полезный досуг для ребенка!

Вітання юному захисникові України: вибираємо подарунок на 14-жовтня

Питання патріотичного виховання та заохочення дитини тісно переплітаються

Всі статті та поради →

МИ ОБІЦЯЄМО:

100% Гарантія

100% гарантія на весь наш товар

Швидка доставка

Швидка доставка по всій Україні - від 2-х днів

Висока якість

Висока якість

усього представленого на сайті асортименту

Інформація та допомога Сервіс та продукція Про компанію
Як зробити замовлення Оплата і доставка Про нас
Обмін і повернення
Контакти



Приймаємо до оплати
© 2013 - 2024 Інтернет магазин дитячих іграшок Shara Toys