(096) 213 02 66
sharatoys@gmail.com
КОШИК
Час щось купити

Машина трансформер "Оптимус Прайм"

Артикул: 23997

Машина трансформер 'Оптимус Прайм'
Товар закінчився
Ціна:
439.00 грн.



  • Опис

    Сучасна машина трансформер «Оптимус Прайм» підкорить серце будь-якої дитини. У простій на перший погляд конструкції грамотно поєднуються кілька варіантів форм. Корпус і рухомі деталі дозволять без труднощів зібрати вантажівку або за лічені хвилини спорудити популярного героя з фільмів, мультфільмів, коміксів.

    Оригінальний, функціональний персонаж захопить увагу дитини. З роботом Оптимусом Праймом вийде пофантазувати і вигадати безліч сюжетів про порятунок світу, допомогу людству і або про подорожі по планеті. Другий варіант іграшки, об'ємна вантажівка, стане помітним експонатом в колекції автомобілів, танків або навіть літаків.

    Переваги унікального трансформера

    Як би малюкові не хотілося дістати яскраву модель трансформера, рішення про покупку залишається за батьками. Критерії вибору іграшок для свого чада досить суворі. Приємно здивує своїми перевагами сучасна машина-трансформер:

    •Безпека.Представлена модель виконана з високоякісного пластику без додавання до складу небезпечних для здоров'я речовин та барвників, що викликають алергію. Виробник рекомендує іграшку для дітей старше 3-х років, оскільки на корпусі є дрібні деталі, що від'єднуються.

    •Надійність. Навіть після падіння всі елементи конструкції залишаться цілими. Створена розробниками форма гарантує, що дітям доведеться сильно постаратися, щоб розламати несучі частини корпусу.

    •Широкі можливості. Здавалося б, звичайна машина трансформер «Оптимус Прайм» - стандартна гра без додаткових можливостей. Завдяки нерівному корпусу з обертовими опуклими деталями, в процесі гри розвивається дрібна моторика пальців рук. Сидячи за партою першокласникам буде легше навчитися тримати ручку і виводити на папері перші літери.

    •Кілька годин тиші. Батьки зможуть насолодитися довгоочікуваним спокоєм, поки їхній малюк із захопленням буде досліджувати нове придбання, вивчати можливості трансформера і спостерігати за дивовижними перетвореннями. За таким заняттям хлопці або дівчатка можуть провести цілий день.

    •Гарний настрій. Улюблений персонаж, який бореться за добро і справедливість у Всесвіті виконаний практично з 100% схожістю. Яскраве кольорове оформлення практично повністю відповідає оригіналу образу героя. Сині, класні елементи декору на металевому корпусі виглядають виграшно. Жовтий меч і щит дуже реалістичні, язики полум'я допоможуть поринути в світ Оптимуса Прайм.

    Машина трансформер за прийнятною ціною

    Поринути в фантазійний світ і врятувати людство від десептиконів разом з улюбленим героєм не важко, якщо замовити з доставкою робота-трансформера в інтернет-магазині SharaToys.

    Невеликі розміри іграшки в варіанті автомобіля не займуть багато місця на робочому столі, в коробці з іншими іграшками. Створити особливий дизайн в кімнаті можна не тільки за допомогою плакатів, але і розмістивши на поличці головного з трансформерів.

    Розвиваючи візуальне сприйняття, діти будуть тренувати пам'ять, кмітливість, покращувати тактильне сприйняття. Взявши на прогулянку свою унікальну іграшку, малюки зможуть швидко знайти нових друзів, навчиться налагоджувати контакт з однолітками, знаходити спільну мову і не соромитися висловлювати власні творчі ідеї.

    Розмір іграшки у вигляді трансформера 30 * 26 см, у вигляді машини 12 * 26 * 9 см.

    Специфікація:

    Країна виробник:

    Китай

    Артикул виробника:

    W6699-14


    Розмір упаковки:

    Довжина:

    14 см.

    Ширина:

    39 см.

    Висота:

    41 см.

    З цим товаром дивляться:

    370 грн.
    Артикул: 39810

    Міні трансформер 4 види -10%
    24 грн.22 грн.
    Артикул: 55907

  • Відгуки (0)
    Ще нема рецензій на цей товар.

    Написати відгук:


  • Нещодавно переглянуті товари

СТАТТІ

Прорізувачі та брязкальця: вибираємо правильно

Відразу ж після народження мозок малюка починає активно розвиватися.

Методика раннього розвитку по Глена Доману.

Будь-які батьки мріють про швидкий і гармонійний розвиток своєї дитини.

КРАЩІ ПОДАРУНКИ ДІВЧИНЦІ НА ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

День Святого Миколая відзначають з давніх часів, це чарівне свято давно всім полюбилося.

Що подарувати дівчинці на 8 березня. Топ-5 подарунків.

Наближається довгоочікуваний всіма представницями жіночої статі день в році-8 березня!

Всі статті та поради →

МИ ОБІЦЯЄМО:

100% Гарантія

100% гарантія на весь наш товар

Швидка доставка

Швидка доставка по всій Україні - від 2-х днів

Висока якість

Висока якість

усього представленого на сайті асортименту

Інформація та допомога Сервіс та продукція Про компанію
Як зробити замовлення Оплата і доставка Про нас
Обмін і повернення
Контакти



Приймаємо до оплати
© 2013 - 2024 Інтернет магазин дитячих іграшок Shara Toys