(096) 213 02 66
sharatoys@gmail.com
КОШИК
Час щось купити

Іграшковий набір кухні з посудом

Артикул: 26269

Іграшковий набір кухні з посудом
Товар закінчився
Ціна:
314.00 грн.



  • Опис

    Сучасний іграшковий набір кухні з посудом - це справжня знахідка для маленьких принцес та їхніх батьків! Подібна забава внесе яскраві фарби в дитяче дозвілля, дозволивши мамі з татом трохи відпочити від улюбленої капризулі. Даний набір лялькових міні-меблів покликаний не просто захопити дитину, але і відкрити перед нею нові горизонти пізнання і перспективи.

    Конструктивні особливості і функціональні можливості набору

    Достаток дитячих іграшок і варіантів їх виконання вражає навіть дітлахів з дуже розвиненою фантазією, а батьків – тим паче. Якщо ще 10 - 20 років тому про такі забави навіть не знали, то сьогодні для ляльок барбі виробники придумали цілий світ! Облаштувати побут для барбі без міні-кухні неможливо, тому саме цей набір чудово доповнить колекцію іграшок вашої малятки. У комплектацію входять корисні і дуже специфічні деталі:

    • компактні кухонні меблі - 2 дводверні шафки з суцільними дверцятами і один міні-сервант з прозорою імітацією скляних вітражів;

    • повноцінна плита з духовкою і декількома листами;

    • широкий рукомийник, де можна також помити овочі / фрукти або просто продезинфікувати руки;

    • базове кухонне начиння і муляжі окремих страв, продуктів.

    Всі представлені в наборі деталі виготовлені з екологічно безпечного і ударостійкого пластику, пофарбовані гіпоалергенними фарбами і мають ідеально гладку поверхню (без шорсткостей і задирок). Міні-кухня для ляльок типу барбі виконана в стильному колірному поєднанні білого і червоного, що часто зустрічаєються на реальних кухнях.

    Особливо цікаві різні спецефекти - звукові і світлові. Саме вони роблять гру максимально цікавою і правдоподібною, адже в процесі приготування кулінарних шедеврів для улюбленої ляльки і її гостей ваша крихітка буде чути шум духовки з підсвічуються конфорками і відчувати себе справжньою господинею! У наборі багато рухливих деталей (дверцята, краник і висувна ніша в плиті), але всі вони надійно скріплені між собою.

    Практична і психологічна користь

    «Набір кухні з посудом» заявлений виробником як іграшка виключно для дівчаток від 3 років. Дійсно, хлопчаки в цьому віці захоплені зовсім іншими заняттями. Зате юні принцеси за допомогою такої забави швидше вчаться управлятися з домашніми справами і готуються допомагати мамі на кухні. Наявність в комплектації муляжів - приємний бонус. З їх допомогою дитина зможе вивчати назви продуктів і навіть з'ясувати, що з чим можна або не можна їсти. Реалістичний тортик, яскравий кавун, морква - крихітні інгредієнти для майбутніх страв.

    Основна перевага подібної іграшки полягає в розвитку дрібної моторики, просторового і логічного мислення. Створюючи затишок для коханої барбі, дитина розвиває в собі основні якості, якими повинна володіти кожна дівчинка - турбота про ближніх, вміння приймати рішення самостійно і робити щось для інших.

    Комплект дитячих кухонних меблів може стати ефективним інструментом соціалізації і допомогти дитині підготуватися до походу в дитячий сад або школу. Проте відома приказка про одну господиню на одній кухні тут теж вельми до речі - дівчатка дуже неохоче діляться примочками для своїх барбі. Щоб уникнути казусів, психологи рекомендують в ранньому віці купувати дітлахам власні іграшки і не розраховувати, що однолітки поділяться кухонним або іншим ляльковим начинням.

    Інтернет-магазин Shara Toys пропонує якісний і функціональний дитячий ігровий набір з доставкою по всій території України. Подаруйте коханій дитині модну і сучасну іграшку, від якої будуть в захваті всі подружки вашої юної принцеси!

    Щоб краще ознайомитися з набором кухні з посудом, рекомендуємо до перегляду відеозапис, розташовану внизу сторінки. Вона наочно демонструє основні можливості представленої іграшки та габаритні розміри в співвідношенні з руками дорослого.

    Специфікація:

    Матеріал:

    Пластик

    Вікова група:

    Від 3 років

    Стать:

    Для дівчаток

    Звукові ефекти:

    Є

    Cвітлові ефекти:

    Є

    Тип :

    Іграшкові меблі

    Пакування:

    Демонстраційна відкрита коробка з блістером

    Рухомі деталі:

    Є

    Країна виробник:

    Китай

    Артикул виробника:

    213987

    Виробник залишає за собою право змінювати кольори елементів моделі.


    Розмір упаковки:

    Довжина:

    27 см.

    Ширина:

    10 см.

    Висота:

    35 см.

    Відео огляд: Іграшковий набір кухні з посудом

    З цим товаром дивляться:

    127 грн.
    Артикул: 16539

  • Відгуки (0)
    Ще нема рецензій на цей товар.

    Написати відгук:


  • Нещодавно переглянуті товари

СТАТТІ

Вибираємо подарунки з розумом: 7 варіантів заміни конструктора Лего

Найпопулярнішими конструкторськими наборами в світі є комплекти Лего.

Що таке спіннер і для чого він потрібен.

Спінер, вертушка, крутилка для рук або фіджет спіннер.

Вибираємо подарунок на День Святого Миколая

Напередодні всіма улюбленого свята багато батьків задаються питанням, які подарунки на День Святого Миколая здатні здивувати улюблене чадо.

Як вибрати ігровий розвиваючий килимок для дітей.

Перший час при появі на світ, малюк в основному їсть і спить.

Всі статті та поради →

МИ ОБІЦЯЄМО:

100% Гарантія

100% гарантія на весь наш товар

Швидка доставка

Швидка доставка по всій Україні - від 2-х днів

Висока якість

Висока якість

усього представленого на сайті асортименту

Інформація та допомога Сервіс та продукція Про компанію
Як зробити замовлення Оплата і доставка Про нас
Обмін і повернення
Контакти



Приймаємо до оплати
© 2013 - 2024 Інтернет магазин дитячих іграшок Shara Toys