(096) 213 02 66
sharatoys@gmail.com
КОШИК
Час щось купити

Машинка на радіокеруванні Rastar Range Rover Sport

Артикул: 14472

Машинка на радіокеруванні Rastar Range Rover Sport
Товар закінчився
Ціна:
401.00 грн.



  • Опис

    Range Rover Sport - справжня знахідка для поціновувачів авто-престижу. Колекційна, в той же час ігрова багатофункціональна модель зможе захопити навіть найвибагливішу дитину і батьків.

    Радіокерована машина Range Rover Sport виробництва RASTAR являє собою точну зменшену копію оригіналу. Масштаб 1:24 дозволяє дитині розглянути всі ідентичні справжній машині деталі корпуса, при цьому мати зручну машинку для яскравої, емоційної гри. При вазі 440 г іграшку зможе переносити в руках навіть малюк.

    На що здатна іграшка?

    Як і будь-яка інша радіокерована машинка, Range Rover Sport призначена для їзди по будь-якій поверхні. Нею можна позбавитися не тільки в домашніх умовах, але і на вулиці. Міцний, стійкий до стирання матеріал коліс зможе подолати вплив асфальту, тротуарної плитки. Позашляховик легко подолає перешкоди на траві, грунтовій і навіть щебеневій дорозі, проїде трампліни і не зазнає поломок.

    Такий подарунок дозволить дитині самостійно задавати дрифт машинки на радіоуправлінні! Маневрена модель здатна на різкі повороти з занесенням, на задній, передній хід, повороти вправо-вліво і різкий стоп. Досягаючи швидкості 7 км / год, британський позашляховик зможе здивувати свого власника. Особливо ефектною гра буде ввечері, коли стане помітним світіння фар і підсвічування стоп-сигналів.

    Переваги Range Rover Sport

    При своїх компактних розмірах мотор транспорту дає можливість насолоджуватися їздою і дрифтом до 45 хвилин за умови повного заряду трьох батарейок типу АА (встановлюються в машинку). Ділянка дистанційного управління досягає 20 метрів, а це відкриває для гонок необмежені можливості. Пульт дистанційного керування має великий розмір зі зручними для натискання кнопками. Неслизька поверхня кнопок дає можливість давати маленькому водієві чіткі команди. Для роботи пульта потрібні дві батарейки АА.

    Компанія RASTAR є відомою маркою, що створює точні копії, які хочуть бачити на своїх полицях не тільки діти, а й дорослі. У нашому інтернет магазині на Rastar машинки на радіоуправлінні ціна прийнятна, а іграшки - справжні.

    Яка користь чекає дитину від гри?

    Якщо ви прагнете всебічно розвинути своє чадо, рекомендуємо купити машинку на радіоуправлінні Range Rover Sport. Гра з рухомою іграшкою, якою необхідно управляти, надасть сприятливий вплив на всі важливі органи:

    • Зір - стежачи за швидким переміщенням позашляховика, у крихти розвивається зоровий апарат. Разом з тим, віддаляючись на 20 метрів від дитини, машинка тренує окомір, що важливо для будь-якої людини.

    • Обидві півкулі - синхронізація дій рук і мозкової активності разом з отриманням результату (гонки і дрифт машинки) впливає на праве і ліве півкуля. При цьому максимально працює просторове мислення. Дитина вчиться бачити перешкоди, прораховувати результат наперед і приймати швидко рішення, щоб уникнути аварій.

    • Руховий апарат - гра з машинкою rastar на радіокеруванні є активним проведенням часу, що вимагає від дитини не тільки уважності, а й бігу, нахилів, присідань, поправляючи, ставлячи на трасу свою машинку.

    • Психоемоційний баланс - копія позашляховика кожен раз буде приносити радість, море позитивних емоцій, сміху. Розкриваючийся потенціал архітектора-будівельника при зведенні складних конструкцій трас допоможе дитині з легкістю подолати кризу 5-6 років.

    Машинка на радіоуправлінні Рендж ровер рекомендується для дітей у віці старше 5 років. В інтернет магазині Шаратойс модель представлена в продажу з наявністю сертифіката якості та екологічної безпеки.

    Специфікація:

    Масштаб:

    1:24

    Матеріал:

    Пластик

    Вікова група:

    Від 3 років

    Тип :

    Внедорожник

    Cвітлові ефекти:

    Є

    Колір:

    Різні кольори

    Пакування:

    Демонстраційна відкрита коробка з блістером

    Тип моделі:

    Дрифт / шосейна

    Частота управління іграшки:

    27Mhz

    Тип бездротового зв'язку:

    Радіоканал зв'язку

    Радіус дії:

    20

    Час роботи від акумулятора (хв):

    45

    Довжина машини, см:

    24

    Виробник:

    Rastar

    Країна виробник:

    Китай

    Артикул виробника:

    30300


    Розмір упаковки:

    Довжина:

    28

    Ширина:

    12

    Висота:

    14

    З цим товаром дивляться:

  • Відгуки (1)
    Александра
    2017-05-09 19:37:46
    Машинка игрушка понравилась, полностью соответствует описанию и картинке. Доставлена очень быстро. Продавец вежлива, ответила на все вопросы. Покупкой довольны.Ребенок в восторге.

    Коментарі

    0 Александра 09.05.2017 21:37 #1
    Машинка игрушка понравилась, полностью соответствует описанию и картинке. Доставлена очень быстро. Продавец вежлива, ответила на все вопросы. Покупкой довольны.Ребенок в восторге.
    Цитувати

    Написати відгук:


  • Нещодавно переглянуті товари

СТАТТІ

Розвиваючі настільні ігри: виростите вундеркінда!

Практично з самого народження малюка оточують різноманітні яскраві іграшки: брязкальця і ​​гризунки, пірамідки і кубики.

КРАЩІ ПОДАРУНКИ ДІВЧИНЦІ НА ДЕНЬ СВЯТОГО МИКОЛАЯ

День Святого Миколая відзначають з давніх часів, це чарівне свято давно всім полюбилося.

Вибираємо іграшку для шанувальників свинки Пеппи

Хто не знає Пеппу? Пеппу знають всі!

Вибираємо подарунок на День Святого Миколая

Напередодні всіма улюбленого свята багато батьків задаються питанням, які подарунки на День Святого Миколая здатні здивувати улюблене чадо.

Всі статті та поради →

МИ ОБІЦЯЄМО:

100% Гарантія

100% гарантія на весь наш товар

Швидка доставка

Швидка доставка по всій Україні - від 2-х днів

Висока якість

Висока якість

усього представленого на сайті асортименту

Інформація та допомога Сервіс та продукція Про компанію
Як зробити замовлення Оплата і доставка Про нас
Обмін і повернення
Контакти



Приймаємо до оплати
© 2013 - 2024 Інтернет магазин дитячих іграшок Shara Toys